+373 (22) 444-555
F.A.Q.
RO RU EN
Despre noi
Calitate și
profesionalism

Horus este o companie de construcții care activează pe piața din Moldova din anul 1995. Inițial compania și-a desfășurat activitatea în domeniul instalării și întreținerii de utilități (sisteme de încălzire și gaz), pentru ca ulterior să-și extindă echipa de profesioniști și în domeniul construcției imobiliarelor. Principalul pilon pe care se ghidează compania zi cu zi este calitatea superioara a serviciilor oferite și a lucrărilor finalizate.

Vasta experiență locală și baza solidă financiară recomandă Horus ca un investitor constant în piața imobiliară din Moldova, cu misiunea de a crea imobile moderne și solide.

Horus a dezvoltat deja în Chișinău mai multe complexe locative la cele mai înalte standarde, și care se bucură deja de aprecierea celor care au ales să locuiască acolo. Astfel, vorbim despre complexul locativ HORUS PARADISE și complexul FLORILOR RESIDENCE.

În cadrul companiei noastre activează Serviciul Suport Clienți 022 444-555 care are menirea de a analiza cu atenție toate întrebările și doleanțele clienților noștri și de a oferi suportul tehnic și informațional necesar. Distribuie:    
Licența
Licența
De ce
Horus?
Calitate și profesionalism
Termene de execuție respectate
Reputație bună
Utilizarea celor mai moderne tehnologii
Metode de achitare flexibilă
Amplasare reușită a complexelor locative
Respectarea tuturor prevederilor contractuale cu clienții
Adaptarea la nevoile și cerințele clienților
Transparență și corectitudine
Prezență solidă pe piață începând cu anul 1995