+373 (22) 444-555
F.A.Q.
RO RU EN
Blog
Categorii de articole:
5
Promoții
Tombolă!
06.11.2017
  197
<ru>Лотерея!</ru><ro>Tombolă!</ro><en>Lottery</en>

Dacă procuri un apartament de la Horus, în Complexul Florilor Residence până pe 25 decembrie, participi automat la tombolă și poți câștiga un certificat pentru instalarea gratuită a sistemului Smart Home - pentru a savura noua calitate a vieții.


Vei ști mereu ce se întâmplă la tine acasă. Vei putea monitoriza lumina, apa, aerul condiționat, ușile, încăperile - cu ajutorul smartphone-ului tău sau a tabletei.


Iar în cazul scurgerii de gaze, rafalelor puternice de vânt sau în caz de incendiu ”Casa inteligentă” va opri furnizarea și energia electrică, va închide toate roletele de sine stătător și va solicita singură echipa de salvare.


Astfel vei avea o locuință modernă, confortabilă și sigură.

Horus - casă, cu cea mai frumoasă priveliște spre viață!.

Distribuie:    

Back to the list

Categorii de articole:
Selectați o categorie
Alte articole:
  • Как сэкономить на ремонте квартиры в новострое?
    Cum puteți economisi bani la renovarea unui apartament într-o clădire nouă?
    Mulți dintre noi știm că renovarea este o afacere serioasă și costisitoare. Adesea, o reparație bună vine într-o sumă mare, ceea ce este uneori chiar mai mult decât costul locuinței. În acest articol, vă vom spune cum puteți economisi bani fără a sacrifica calitatea!
  • Cum să măriți vizual un apartament mic?
    Cum să măriți vizual un apartament mic?
    Ați cumpărat un apartament mic sau studio? Vă pare el prea mic? Nu e o problemă, pentru că există modalități care Vă vor ajuta să măriti vizual spațiul, păstrând totodată practic și confort.