+373 (22) 444-555
F.A.Q.
RO RU EN
Blog
Categorii de articole:
5
Promoții
Black Friday în imobiliare: o săptămână de reduceri la locuințe.
16.02.2017
  182
<ro>Black Friday în imobiliare: o săptămână de reduceri la locuințe.</ro><ru>Лихорадка Black Friday началась со скидками на квартиры!</ru><en>Black Friday Fever has begun with discounts for apartments!</en>

Compania de construcții Horus  lansează  prima pe piața oferta de Black Friday la apartamente. 

Vrei sa-ti cumperi o noua locuința însă bugetul tău limitat te-a împiedicat pana acum? Avem o veste minunata pentru tine de la compania de construcții Horus: Black Friday aduce in Florilor Residence   o săptămâna întreaga de reduceri majore la apartamente!

Doar între 01 si 10 noiembrie 2016, toate apartamentele blocului 4 a complexului locativ Florilor  Residence, indiferent de etaj si amplasare  au un preț unic de 530 Euro/m2 acest lucru însemnând economii de peste 4,000 de Euro per apartament!

Black Friday în imobiliare începe cu compania Horus!


vnutri.jpg
Distribuie:    

Back to the list

Categorii de articole:
Selectați o categorie
Alte articole:
  • Как сэкономить на ремонте квартиры в новострое?
    Cum puteți economisi bani la renovarea unui apartament într-o clădire nouă?
    Mulți dintre noi știm că renovarea este o afacere serioasă și costisitoare. Adesea, o reparație bună vine într-o sumă mare, ceea ce este uneori chiar mai mult decât costul locuinței. În acest articol, vă vom spune cum puteți economisi bani fără a sacrifica calitatea!
  • Cum să măriți vizual un apartament mic?
    Cum să măriți vizual un apartament mic?
    Ați cumpărat un apartament mic sau studio? Vă pare el prea mic? Nu e o problemă, pentru că există modalități care Vă vor ajuta să măriti vizual spațiul, păstrând totodată practic și confort.