+373 (22) 444-555
F.A.Q.
RO RU EN
Blog
Categorii de articole:
11
Sfaturi utile
Cum să măriți vizual un apartament mic?
22.07.2020
  44

Ați cumpărat un apartament mic sau studio? Vă pare el prea mic? Nu e o problemă, pentru că există modalități care Vă vor ajuta să măriti vizual spațiul, păstrând totodată practic și confort.

1) Culori deschise

Дизайн маленькой квартиры студии: зонирование, лайфхаки и хитрости

Folosiți culori deschise în decorarea pereților. De asemenea, tavanele albe cresc vizual înălțimea camerelor. Diferitele nuanțe de alb au un efect pozitiv asupra interiorului și îl umplu cu aer. Nu folosiți culori prea aprinse în camerele mici. Nu uitați că tonurile calde stimulează o dispoziție bună și energizează, în timp ce tonurile reci, dimpotrivă, se relaxează.

2) Mai multă lumină

DOM.RIA – Как организовать освещение в квартире

Amplasarea corectă a surselor de lumină poate adăuga spațiu în camere. O soluție bună ar fi utilizarea spoturilor de lumină. Nu uitați și de lumina naturală a soarelui. Dacă există posibilitatea de a mări suprafața ferestrei - folosiți-o!

3) Mobilier selectat corect

Streamline Coffee Table - Glass/Metal

Încercați să selectați mobilier transparent din sticlă. Chiar și mobilierul larg din sticlă arată ușor. Folosiți mobilier inteligent transformabil. De exemplu, o masă care se pliază într-un perete sau un pat care se pliază într-un dulap. Acordați atenție stilului high-tech. De asemenea, mobilierul cu „picioare” mărește spațiul.

4) Ordine în cameră

В стиле минимализм: как оставить в квартире больше пространства ...

Faceți ordine în apartamentul Dvs. Scoateți flori, cărți și de pe pervazul ferestrei, astfel încât să intre mai multă lumină în cameră. Aranjați corect mobilierul și elementele interioare. Plasați obiecte mai înalte pe fundal.

5) Utilizarea oglinzilor

Как визуально увеличить комнату с помощью зеркал: 15 ярких ...

Folosiți oglinzi pentru decorarea apartamentului. Cel mai bine este să le instalați vizavi de fereastră, de exemplu, pe ușile garderobei. Este o idee bună să plasați oglinzi în spatele luminilor. Acest lucru va permite mai multă lumină în cameră și va oferi adâncime suplimentară.

Astfel, urmând aceste sfaturi, puteți transforma cu ușurință un apartament mic într-o cameră foarte confortabilă, plină de lumină și spațiu!Distribuie:    

Back to the list

Categorii de articole:
Selectați o categorie
Alte articole:
  • Как сэкономить на ремонте квартиры в новострое?
    Cum puteți economisi bani la renovarea unui apartament într-o clădire nouă?
    Mulți dintre noi știm că renovarea este o afacere serioasă și costisitoare. Adesea, o reparație bună vine într-o sumă mare, ceea ce este uneori chiar mai mult decât costul locuinței. În acest articol, vă vom spune cum puteți economisi bani fără a sacrifica calitatea!
  • Cum să măriți vizual un apartament mic?
    Cum să măriți vizual un apartament mic?
    Ați cumpărat un apartament mic sau studio? Vă pare el prea mic? Nu e o problemă, pentru că există modalități care Vă vor ajuta să măriti vizual spațiul, păstrând totodată practic și confort.