+373 (22) 444-555
F.A.Q.
RO RU EN
Blog
Categorii de articole:
12
Știri Imobiliare
“Horus Construction” va înmâna cheile pentru mai mulți proprietari ai apartamentelor din complexul locativ “Basarab Residence”!
21.12.2021
  205
imnanarea cheilor la blocul B

Compania “Horus Construction” anunță că a finisat lucrările de construcție la Blocul B al complexului “Basarab Residence” din sectorul Râșcani al Capitalei. Clădirea este conectată la toate rețelele inginerești (gaz natural, energie electrică, apă și canalizare).

Administrația “Horus” invită proprietarii celor 90 de apartamente pentru a li se înmâna cheile, începând cu ziua de miercuri, 22 decembrie. Pentru informații suplimentare, ne puteți contacta la numărul de telefon 0600 266 99.

Construcția blocului B, cu o suprafață totală de 5700 m2, a început acum doi ani. La edificarea clădirii au fost folosite materiale de înaltă calitate și finisaje, dotări și instalații moderne. Complexul din strada Matei Basarab, orașul Chișinău, amplasat într-o zonă de parc, a devenit atractiv atât prin calitatea înaltă a construcției și amplasare reușită, cât și prin oferta de preț, care oferă inclusiv sistemul flexibil de plată, cu rate achitate direct la dezvoltator.

Alte două blocuri de locuințe, C și D, ale complexului rezidențial urmează a fi finisate și date în exploatare în 2022. Apartamentele cu 1, 2 și 3 camere sunt spațioase și au suprafețe de până la 102 m2.


Distribuie:    

Back to the list

Categorii de articole:
Selectați o categorie
Alte articole: