+373 (22) 444-555
F.A.Q.
RO RU EN
Blog
Categorii de articole:
11
Sfaturi utile
Cum să alegi un liniștit apartamentul?
16.07.2020
  46

Când alegem un apartament, mulți dintre noi suntem interesați în primul rând cât de cald este acolo. Dar doar puțini oameni sunt interesați cât de confortabil este din punct de vedere acustic. În acest articol vom analiza cum să alegem cel mai liniștit apartament și să-l facem încă mai liniștit.

Soundproofing Your Home From Traffic Noise and External Noise ...


Surse de zgomote în apartament.

Surse de zgomote care te împiedică să adormi noaptea pot fi nu numai vecini, fie în spatele unui perete, fie la etajul mai sus, dar și o stradă aglomerată sub fereastră cu trafic intens și locuri de divertisment. Prin urmare, merită să acordați mai multă atenție la alegerea unui apartament.


Cum să alegi cel mai liniștit apartament?

În primul rând, merită să acordăm atenție grosimii pereților, podelelor și materialelor de construcție aplicate. Materialele poroase, cum ar fi betonul aerat, absorb cel mai bine zgomotul. Vata minerală este folosită la decorarea fațadei, ceea ce reduce semnificativ zgomotul extern. Nu uitați să priviți și la ferestrele cu geam termopan instalate.

Cantitatea de zgomot este afectată și de locația apartamentului. Dacă doriți vecini mai puțin zgomotoși, atunci ar trebui să acordați atenție apartamentelor din colț sau la ultimul etaj. Atenție unde se află pereții portanți. De asemenea, nu luați un apartament lângă accensor.


Cum să faceți apartamentul încă mai liniștit?

Dacă doriți să vă izolați în continuare de sunetele străine în casa Dvs., atunci ar trebui să urmați câteva sfaturi pentru amenajarea unui apartament.

1. Aplicați materiale acustice la reparație. De exemplu, se pot folosi plăci absorbante fonice din ciment și scoarță de lemn sau celuloză reciclată. Aceste elemente pot fi pictate și folosite ca decor pe pereți și tavan.

2. Un apartament gol este întotdeauna mai zgomotos. Prin urmare, încercați să umpleți spațiul cu elemente interioare, precum și să folosiți strategic mobilier mare, cum ar fi un dulap, așezându-l împotriva peretelui, din care vine zgomotul.

3. Așezați covoarele. Ei înmoaie sunetele, elimină ecourile și este pur și simplu mai plăcut și mai liniștit să mergi pe ele. Vecinii de mai jos Vă vor mulțumi cu siguranță.

4. Atârnați perdelele. Astfel puteți minimiza sunetele care trec prin ferestre.

5. Înlocuiți geamurile termopan. Cea mai bună soluție ar fi opțiunile cu mai multe camere cu trei sticle. Nu uitați să verificați izolația din jurul geamurilor.

Sperăm cu adevărat că aceste sfaturi Vă vor ajuta să faceți alegerea corectă și să Vă bucurați de liniște în casa Dvs.
Distribuie:    

Back to the list

Categorii de articole:
Selectați o categorie
Alte articole: