+373 (22) 444-555
F.A.Q.
RO RU EN
Blog
Categorii de articole:
5
Promoții
Oferta lunii martie de la compania horus
03.03.2017
  165
<ru>Предложение марта от компании horus</ru><ro>Oferta lunii martie de la compania horus</ro><en>The march offer of the company horus</en>

Compania de construcții Horus vine în întâmpinarea cuplurilor tinere care doresc în prag de primăvară o locuință nouă cu o ofertă tentantă: “Apartamentul Mărțișor” cu două camere și o suprafață de 69,1 m2 ce se poate achiziționa la prețul promoțional de 36.600 Euro.


Reamintim ca complexul locativ Florilor Residence  este unul din cele mai grandioase complexe construite la moment în sectorul Râșcani, iar construcția acestuia s-a realizat în câteva etape. Compania de construcții a reușit sa dea la timp în exploatare primele 2 blocuri de locuit, iar de curând va fi dat in exploatare și cel de-al 3-lea bloc locativ. Construcția blocurilor 4 și 5 va fi finisată la finele anului 2017.


În complexul locativ Florilor Residence am redat atmosfera specifică unei locuințe familiale în interiorul unui apartament modern și am încercat ca prețul de achiziție să fie accesibil unei categorii cât mai largi de clienți.


Sperăm ca într-adevăr aici să fie locul în care “să vă întoarceți mereu cu dragoste”!

Promotie este valabila pina la 31 martie 2017.


Iată schiță la apartamentul de 2 camere cu metrajul de 69,1 m2 disponibil la promoție chiar aici:

plan.png
Distribuie:    

Back to the list

Categorii de articole:
Selectați o categorie
Alte articole:
  • Как сэкономить на ремонте квартиры в новострое?
    Cum puteți economisi bani la renovarea unui apartament într-o clădire nouă?
    Mulți dintre noi știm că renovarea este o afacere serioasă și costisitoare. Adesea, o reparație bună vine într-o sumă mare, ceea ce este uneori chiar mai mult decât costul locuinței. În acest articol, vă vom spune cum puteți economisi bani fără a sacrifica calitatea!
  • Cum să măriți vizual un apartament mic?
    Cum să măriți vizual un apartament mic?
    Ați cumpărat un apartament mic sau studio? Vă pare el prea mic? Nu e o problemă, pentru că există modalități care Vă vor ajuta să măriti vizual spațiul, păstrând totodată practic și confort.