+373 (22) 444-555
F.A.Q.
RO RU EN
Blog
Categorii de articole:
12
Știri Imobiliare
Anunț pentru locatarii "Basarab Residence"
20.05.2021
  38
Lucrările de construcție la blocul 2 (B) a complexului locativ “Basarab Residence” merg spre finisare. În curând va fi efectuată și racordarea casei la rețeaua de distribuție a gazului natural. 

Rugăm toți beneficiarii apartamentelor din acest bloc, să treacă în scurt timp instructajul privind tehnica securității la utilizarea gazelor naturale în scopuri casnice. Adeverința care va fi eliberată după instructaj trebuie prezentată neapărat la sediul companiei. De asemenea, rugăm să pregătiți un aragaz cu 4 ochiuri, condiție impusă iarăși de furnizor. Fără acest certificat și fără aragaz, semnarea contractului în ziua dării în exploatare nu va fi posibilă, iar conectare gazului în apartament va rămîne la discreția locatarului. Despre data, cînd este necesar de adus aragazul în apartament, veți fi informat suplimentar.

Instruirea populației are loc în „Cabinetul tehnic” a companiei “Chișinău-Gaz” SRL, amplasat pe adresa mun. Chișinău, str. Alexandru cel Bun, 93, în curtea interioară dintre clădirile situate pe partea stîngă a carosabilului, la circa 65m de la intersecția cu str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, în direcția sensului de circulație. În calitate de indiciu pot servi porțile cu emblema furnizorului și indicatoarele sub formă de săgeată cu inscripția “Instruire”.


“Cabinet tehnic” pentru instruirea populației, “Chișinău-Gaz” SRL.

Adresa: mun. Chișinău, str. Alexandru cel Bun, 93;

Instruire în română: Luni – Vineri la orele 9:00 și 12:00;

Instruire în limba rusă: Luni – Vineri la orele 10:00 și 15:00;

Durata instructajului este de cca. 30 min;

Eliberarea adeverințelor se va efectua în ziua următoare, între orele 16:00 și 17:00;

Tel.: 022 578 711 (Vă rugăm să telefonați doar în pauzele dintre instruiri la fără un sfert a fiecărei ore fixe).

IMPORTANT: Trebuie să aveți buletinul de identitate asupra Dvs., iar în cazul unui reprezentant și procura în original și copia.

Pentru mai multe detalii apelați 022 444 555
Distribuie:    

Back to the list

Categorii de articole:
Selectați o categorie
Alte articole: