+373 (22) 444-555
F.A.Q.
RO RU EN
Blog
Categorii de articole:
3
Lifestyle
Acțiune de caritate de la compania “HORUS”
03.01.2018
  201
<ru>Благотворительная акция от компании “HORUS” </ru><ro>Acțiune de caritate de la compania “HORUS” </ro><en>Charitable action from "HORUS"</en>

In ajunul sărbătorilor de iarna, echipa “HORUS” a organizat campania sociala de colectare a donațiilor destinate Centrului de reabilitare pentru copii si tineret cu handicap fizic si mintal “Paradis” din or.Straseni.

La data de 28.12.2017, darurile precum și mijloacele bănești acumulate de către angajatii holdingului “HORUS” au fost distribuite familiilor acestora, aducând bucurii copiilor cu nevoi speciale din or.Straseni.

Distribuie:    

Back to the list

Categorii de articole:
Selectați o categorie
Alte articole:
  • Как сэкономить на ремонте квартиры в новострое?
    Cum puteți economisi bani la renovarea unui apartament într-o clădire nouă?
    Mulți dintre noi știm că renovarea este o afacere serioasă și costisitoare. Adesea, o reparație bună vine într-o sumă mare, ceea ce este uneori chiar mai mult decât costul locuinței. În acest articol, vă vom spune cum puteți economisi bani fără a sacrifica calitatea!
  • Cum să măriți vizual un apartament mic?
    Cum să măriți vizual un apartament mic?
    Ați cumpărat un apartament mic sau studio? Vă pare el prea mic? Nu e o problemă, pentru că există modalități care Vă vor ajuta să măriti vizual spațiul, păstrând totodată practic și confort.