+373 (22) 444-555
F.A.Q.
RO RU EN
Complexul locativ
Or. Chișinău, sect. Rîșcani, str. Matei Basarab 1/3
Numarul de locuințe
195
Numărul de Etaje
16
Parcare subterană
Există
Descriere

Cu o componență de 195 de locuințe, complexul locativ BASARAB RESIDENCE a fost construit în câteva etape. Complexul reprezintă un grup de 2 blocuri locative, a câte 16 etaje, unite prin stil și locație.


Etapele de construcție:
Blocul №1 - 2019 anul
Blocul №2


Apartamentele din complexul BASARAB Residence sunt proiectate și construite astfel încât să se conformeze standardelor de viață ale celor mai pretențioși clienți. Cu până la 97 mp suprafață totala pentru apartamentul cu 3 camere, spațiile generoase ale acestor apartamente oferă un confort desăvârșit. Dotările, instalațiile, și materialele fac ca imobilul să capteze esența locuinței moderne și elegante.

BASARAB Residence oferă prin amplasament un spectacol vizual unic prin peisajele panoramice asupra orașului și asupra parcului Râșcani.

Amplasarea și infrastrutura

Complexul este poziționat într-o zonă de parc a sectorului Râșcani- unul dintre cele mai prestigioase și frumoase raioane ale orașului Chișinău. Având o rețea de deplasare foarte accesibilă datorită străzilor Florilor, arterelor Bulevardul Moscova și strada Dimo, este ușor să te deplasezi în centru sau oricare altă regiune a orașului.

În doar câteva minute de mers pe jos veți avea acces rapid la parcul Râșcani, supermarket, scoală, grădiniță, zone de agrement, ceea ce garantează o excelentă calitate a vieții.

Acces din străzile Florilor și Matei Basarab; 10 minute de sectorul Centru sau Ciocana; 5 minute de sectorul Poșta Veche.

Caracteristicile tehnice
Lista completă
de caracteristici tehnice
Descarcă catalogul cu lista completă
de caracteristici tehnice în format PDF:
Descarcă catalogul

Back to the list