+373 (22) 444-555
F.A.Q.
RU RO EN
Avantajele procurării unui APARTAMENT într-un bloc de tip NOU
Категории статей:
7
Полезные советы
Avantajele procurării unui APARTAMENT într-un bloc de tip NOU
20.09.2017
  53

Un apartament într-un bloc nou sau vechi? Este marea întrebare ce și-o pun majoritatea celor care doresc să facă acest pas. Lupta dintre nou și vechi este mare pe piața mobiliară, mai ales când vine vorba de preț. Însă siguranța trebuie să fie primul indiciu. Astfel, ce viitor au blocurile noi? Ce condiții și ce siguranță oferă ele, aflați în articolul de mai jos.

Blocurile vechi – suprafețe necontrolabile și nesigure


 bloc vechi

Evoluția construcțiilor a evoluat foarte mult astăzi, oferind o stabilitate și un echilibru pentru confortul propriu. Pe când blocurile vechi, și anume cele construite înainte de 1990 sunt adevărate piese lego ce așteaptă să cadă, nesigure la cutremure. Chiar dacă aceste apartamente din complexe locative de timp vechi propun un preț mai redus în comparație cu blocurile noi, asta nu înseamnă că veți avea de câștigat, ba mai mult de pierdut.

 

Blocurile noi vin la pachet cu cheltuieli reduse și situații neprevăzute cât mai puține

Blocurile noi mereu vor fi aproape de comoditatea oamenilor și de necesitatea lor. Presupun o amplasare cât mai simplă, aproape de mijloace de transport, spații de depozitare mai mari și un design exterior pe placul tău. Dacă blocurile vechi se calculează în raport de prezența balconului, atunci în blocurile noi prețul se stabilește în raport de suprafața camerelor, nu și de cea a balconului.

 

Bloc nou, apartament nou și încălzire nouă

Odată ce vine sezonul rece atunci achitarea facturilor devine o problemă gravă. Dorim să utilizăm puțină energie și să avem căldură, multă căldură ? Da, asta e posibil doar într-un apartament nou și într-un bloc de tip nou, unde izolarea termică își face treaba, iar tu vei sta liniștit chiar în iernile cele mai friguroase.

„Zero investiții” în blocurile de tip nou


 apartamente noi

Un apartament nou mereu te ajuta să fii mândru de el, deoarece nu vei investi în el foarte mult. Însă mai mare este plăcerea atunci când gardul tău este mai frumos decât al vecinului. Așa și aici, un bloc modern, frumos și bine dotat îi va surprinde pe cei care te vor vizita. Mereu te vor întreba cât ai cheltuit pentru aceasta? Ce sume oferi lunar ? Și tu vei fi bucuros de alegere, ai făcut o investiție echitabilă.

 

„Piramide stabile” și sigure sunt blocurile noi

Blocurile noi sunt foarte sigure, deoarece au o construcție destul de complicată și sigură. Un apartament de tip nou va fi mai rezistent la un cutremur și alte pericole. Izolarea cu vată bazaltică vă oferă o protecție antiincendiară sigură și la nivel. Construite după noi standarte, blocurile noi sunt generatoare de spații stabile, deoarece la construcția lor au participat persoane ce cunosc domeniul dat, și își fac bine meseria.

 

Independență totală într-un bloc nou

Blocurile vechi mereu impun problema facturilor, cum să fie achitate? Care este suma totală? Cum s-a calculat? Cine a consumat mai mult? Pe când în apartamentele din blocurile noi dispun de o centrală proprie de încălzire, iar posibilitatea de a se defecta ceva este foarte mică. Chiar dacă ai avut un accident, având propriul contor cu ușurință poți vedea care este suma ta proprie. Deci, aceste blocuri noi pe lângă siguranță îți oferă și controlul financiar, ușor și independent.

 

Comoditate nou într-un apartament nou

Un apartament nou mereu va fi pe placul tău. Hai să recunoaștem, mereu ești entuziasmat când îți cumperi o haină nouă  sau o pereche de adidași, așa e și în cazul apartamentelor. Atât blocurile noi cât și apartamentele sunt construite după tehnologii noi care te atrag din prima. Un somn e mai liniștit și mai plăcut, deoarece izolarea fonică este la ea acasă iar lucrările de finisare îți oferă o stare de relaxare și încredere, pe patul tău, pe muzica ta și pe banii tăi.

 

Blocuri noi într-un format european


apartament nou

 

Construcția blocurilor noi, și anume a apartamentelor implică utilizarea celor mai moderne produse pentru un serviciu de calitate. De aceia, la lucrările de finisare în interior se folosește ghips-ul și elemente de rocă pentru a menține o calitate superioară. Pe cât te important este interiorul atât de sigur trebuie să fie și exteriorul blocului nou, care oferă o valabilitate pe termen lung față de ploaie, soare, zăpadă și alți factori, datorită elementelor utilizate ce oferă un luciu frumos.

 

Rețelele noi de comunicații pentru un apartament nou

Blocurile vechi au în construcția sa țevi de oțel, care pe parcursul anilor se oxidează și astfel pot ceda oricând, provocând probleme grave. Însă blocurile noi, utilizează tehnologii avansate - polipropilenă, clorură de polivinil, sau metaloplast. Odată folosite astfel de țevi, dispare necesitatea de a le schimba sau efectua unele schimbări pe parcurs. La fel și sistemul electric utilizează fir din cupru, acesta fiind un material sigur și durabil.

 

Un apartament nou nu are istorie, tu vei fi acela care o va scrie

Atunci când cineva încearcă să procure un apartament ele mereu întreabă cine a locuit acolo, însă nu de multe ori e adevărat ce  spun alții. Poate anterior acolo au fost câini, pisici ce au lăsat un mediu nu prea curat. Istorii pot fi multe, pozitive mereu. Însă un lucru este clar, un apartament nou într-un bloc nou va fi o alegere sigură și corectă. Tu vei fi cel care va scrie istorie acolo, vei oferi suflu acelui spațiu și îl vei personaliza așa cum vei ști mai bine. Deci, nu ezita procură un apartament nou pentru a fi chiar tu cel car scrie istorie.

 


 

 
Поделиться:    

Возврат к списку

Категории статей:
Выберите категорию
Другие статьи:
 • <ru>Благотворительная акция </ru><ro>Acțiune de caritate </ro><en>Charitable action </en>
  Благотворительная акция

  ❤Cu prilejul sărbătorii de Crăciun, echipa Horus a fost alături de copilașii Centrului de reabilitare pentru tinerii cu handicap fizic și mintal ,,Paradis" din or. Strășeni. La mulți ani dragilor!

 • <ru>Предложение месяца-Самое выгодное предложение по Ипотеке</ru> <ro>Oferta lunii noiembrie-cea mai convenabila oferta de creditare!</ro>
  Предложение месяца-Самое выгодное предложение по Ипотеке

   Компания "Horus" предлагает вам самое выгодное кредитное предложение! Весь ноябрь у вас есть возможность воспользоваться предложением по ипотечному кредиту от застройщика на самых выгодных условиях с самой низкой процентной ставкой в 4%