+373 (22) 444-555
F.A.Q.
RU RO EN
Cum amenajezi un apartament mic
Категории статей:
7
Полезные советы
Cum amenajezi un apartament mic
20.09.2017
  75


Apartamentele mici tot pot fi amenajate cu stil și eleganță, plus să fie confortabile și ospitaliere.

Vă prezentăm cîteva idei de prezentare a apartamentelor mici:

Culoarea albă e definitorie pentru apartamentele mici


culoarea albă cameră

O modalitate bună să mărești spațiul vizual în apartamenteste să vopsești pereții și tavanul în nuanțe albe. Astfel apartamentul va da senzație de imaculare și acuratețe, sau culoare cremă pentru o variant clasică. Puteți vopsi tavanul în alb dar pereții în culoarea cremă, iar podeua în culoarea lemnului natural din parchet.


Un pat în perete, suspendat sau o canapea extensibilă

Alege canapeaua cu precauție. Este foarte important ca să poată să se deschidă și să se închidă foarte ușor și să reziste la folosire pe termen foarte lung, căci astfel veți cheltui bani și nervi. A doua variant este un pat în perete. Astfel de pat este integrat fie într-o bibliotecă sau închis într-un dulap.

pat extensibil

Încă o variantă pentru un apartament mai mic de 25 m2 este patul suspendat, care este poziționat la înălțime cu tavanul și se accesează cu ajutorul scarei.


pat suspendat


Bucătărie mica într-o nișă de perete


Bucătărie mica și funcțională poate fi făcută pe o parte de perete pentru apartamente mici care nu dispun de spațiu, iar un mic frigider se poate depozita sub blat. Dacă mobila de bucătărie este instalată pe o nișă de perete atunci spațiul dat poate fi întunecat. Rafturile suspendate economisesc foarte mult din spațiu și oferă o exploatație la maxim a bucătăriei mici. Niște spoturi luminoase sunt o soluție ideală pentru funcționalitate oferind, totodată, un aer de stil. Masa de bucătărie poate fi prinsă de un perete cu o console, ce permite întroducerea scaunelor sub blat, datorită că masa nu are picioare. bucătărie mică


Un duș sau o baie montată în podea

Pentru a da impresia că este mult spațiu într-o baie mica este să renunți la cadă și să faceți o scurgere direct în podea. Vasul de toaletă, dușul și chiuveta se poziționează pe același plan.  Delimitați dușul cu o perdea care va oferi intimidate la un preț mic și care nu va permite ca stropii de apă să curgă pe tot spațiul băii.


duș montat în podea
Поделиться:    

Возврат к списку

Категории статей:
Выберите категорию
Другие статьи:
 • <ru>Благотворительная акция </ru><ro>Acțiune de caritate </ro><en>Charitable action </en>
  Благотворительная акция

  ❤Cu prilejul sărbătorii de Crăciun, echipa Horus a fost alături de copilașii Centrului de reabilitare pentru tinerii cu handicap fizic și mintal ,,Paradis" din or. Strășeni. La mulți ani dragilor!

 • <ru>Предложение месяца-Самое выгодное предложение по Ипотеке</ru> <ro>Oferta lunii noiembrie-cea mai convenabila oferta de creditare!</ro>
  Предложение месяца-Самое выгодное предложение по Ипотеке

   Компания "Horus" предлагает вам самое выгодное кредитное предложение! Весь ноябрь у вас есть возможность воспользоваться предложением по ипотечному кредиту от застройщика на самых выгодных условиях с самой низкой процентной ставкой в 4%