+373 (22) 444-555
F.A.Q.
RU RO EN
Sfaturi cum să creezi apartamentul de vis
Категории статей:
7
Полезные советы
Sfaturi cum să creezi apartamentul de vis
22.09.2017
  42
Cum arată apartamentul tău de vis? Unul mare de peste 100 metri pătrați sau unul de o cameră? Cînd creștem, mereu vine timpul cînd ne găndit că dorim propria casă sau apartament pentru a forma propriul cuib de familie. Pentru unii de avea un apartament este un vis, indiferent de spațiu și mărime, pentru alții un apartament de vis este un spațiu mare în cameră, baie mare, bucătărie spațioasă și să fie amplasat în centrul orașului. Mare sau mic dorim să fie confort, mediu ambiant, inundat de lumină și energie pozitivă. În acest articol oferim cîteva sfaturi cum să alegeți sau să refaceți apartamentul dvs într-un apartament de vis.

 

Apartamentul trebuie să fie luminos

apartament luminos

Dacă te-ai decis să cumperi un apartament, fii atent la ceea ca să aibă destulă lumină. Este foarte important ca apartamentul să aibă lumină naturală. Acest fapt te ajută și să economisești la energie electrică și să fii mai sănătos. Dacă pe lîngă bloc sunt deja copaci înalți de la 20 de metri, posibil că în camere lumina va fia foarte sumbră, iar spre seară va fi întuneric, și vei fi nevoit să folosești energia electrică cam toată ziua dacă stai acasă. Respectiv dacă apartamentele sunt la ultimile etaje, deja te vei gîndi că este prea multă lumină și vara este insuportabil de stat în apartament. Pentru aceasta folosește pelicula de argint care se lipește foarte bine pe sticla de geam și te apară de razele fierbinți.

 

Creează o ambianță plăcută în apartament

bișemineu în apartament

Instalează un biocamin în apartament. Acesta va da un aer de rusticitate unde în fiecare casă era un cămin sau sobă. Un bioșemineu este ecologic și poate fi o parte de decor foarte potrivit pentru apartament. Se plasează și se alimnetează foarte ușor, nu emană impurități și creeză o atmosferă caldă în cameră. Este ușor de curățat, de deplasat și de montat.  

 

Folosește elemente decorative în apartament

flori pe perete


Dacă ești un amator de artă decoreză-ți camerele într-un stil mai individual cu tablouri pictate de pictori locali sau comandă picturi printate de la pictori renumiți. Sau o echibană japoneză făcută cu o eleganță originală și plasată într-un unghi potrivit al apartamentului poate oferi o senzație plăcută de aer oriental. Puteți folosi propria imaginație și timpul prețios, sau puteți apela la o agenție specilizată în decor și amenajarea spațiilor. Astfel ve-ți economisi timp și veți primi plăcere că totul s-a făcut repede și profesional în comparație dacă singuri era să vă ocupați de amenajarea apartamentului. Alegerea vă aparține.

 

Apartament cu geamuri mari

geamuri mari

Dacă decizi să procuri apartament și iubești panorama din geam, alege un apartament pe cel mai înalt nivel și cu geamuri mari să ai o panoramă pe întreg oraș și seara cu o cană de ceai din ierburi aromatice sau cafea naturală să priveți la orașul nocturn meditînd în liniște.

 

Apartament cu mobilă potrivită

mobilă în apartament

Fie dacă procuri un apartament nou la cheie sau deja mobilat de mîna a doua, mobila joacă un rol important în ambianța apartamentului. Decide-te dacă ai nevoie de dulapuri mari sau celea mici, mese scaune și de care, de covor și ce culoare. Sau preferi minemalismul și iubești spațiul gol, să fie cât mai simplu, fără să te complici prea tare cu diferite chestii. Este foarte important ca mobila să te aranjeze pe toată durata ei de exploatare, căci dacă dulapul prea mare te deranjează că e mare, el te va deranja de fiecare dată. Alege un pat confortabil la care ai visat mereu: mare și moale. Astfel te vei culca și te vei trezi mereu mulțumit și bine odihnit.

 

Lărgește vizual spațiul din apartament


Dacă ai procurat un apartament mai mic poți să-i lărgești spațiul utlizînd oglinzi. Ele pot fi plasate pe un colț de perete sau pe dulapuri unde ții hainele. Sau angajează un specialist care se pricepe foarte bine în lărgirea spațiului vizual. Dacă este foarte bine făcut apartamentul va părea mai mare și mai spațios.Folosește mobilă potrivită pentru necesități, să nu fie prea mare dulapul pentru haine sau masa. Dacă apartamentul este mic, procurați mobilă ce se desface. Încercați patul care se strînge în perete sau într-un dulap. Astfel veți economisi foarte mult spațiu în timpul zilei, cînd patul este strîns. Aveți grija că patul să se desfacă și să se strîngă foarte bine, ca să fie funcționabil pe toată perioada de exploatare.

 

Izolează apartamentul de zgomot


izolatie-termica-interioara

O faci bine și pentru tine, și pentru vecini. Dacă izolezi apartamentul de zgomot vei putea da muzica cît dorești de tare, să te distrezi cu prietenii fără să deranjezi vecinii și să sune la poliție.
Поделиться:    

Возврат к списку

Категории статей:
Выберите категорию
Другие статьи:
 • <ru>Благотворительная акция </ru><ro>Acțiune de caritate </ro><en>Charitable action </en>
  Благотворительная акция

  ❤Cu prilejul sărbătorii de Crăciun, echipa Horus a fost alături de copilașii Centrului de reabilitare pentru tinerii cu handicap fizic și mintal ,,Paradis" din or. Strășeni. La mulți ani dragilor!

 • <ru>Предложение месяца-Самое выгодное предложение по Ипотеке</ru> <ro>Oferta lunii noiembrie-cea mai convenabila oferta de creditare!</ro>
  Предложение месяца-Самое выгодное предложение по Ипотеке

   Компания "Horus" предлагает вам самое выгодное кредитное предложение! Весь ноябрь у вас есть возможность воспользоваться предложением по ипотечному кредиту от застройщика на самых выгодных условиях с самой низкой процентной ставкой в 4%